MolaMola Workshop v. Karin Morsbøl

HOLMEDAL 1, 8660 Skanderborg
Tlf.   mobil: 40 92 03 90
      fastnet: 75 78 29 90

Keramik undervisning v. Karin Morsbøl

Jeg har mit keramikværksted i den tidligere Brugs på hjørnet af Holmedal og Højlundvej. Her er lidt om, hvad jeg laver.

Jeg afholder kurser for folk, der gerne vil lære noget om keramik.

Der er mulighed for Mini-kursus, som strækker sig over i alt 3 dage, der så vidt muligt aftales efter deltagernes ønske. Vi bruger de 2 første gange (ca. 5 timer pr. gang) på at stifte bekendtskab med enkle modelleringsteknikker og fremstille 1 eller flere ting. Den tredje gang (ca. 3 timer) glaserer vi, og efter ca. en uges tid er tingene glasurbrændt og kan hentes … eller sendes, hvis deltagerne bor langt væk.

Der er max. 6 personer i værkstedet ad gangen. Så har vi god plads, og der er de bedste rammer for, at alle får mest muligt ud af det, når jeg kan give individuel guidning og teknisk vejledning til udførelse af den enkeltes ide.

Når man har deltaget i dette intensive lynkursus har man måske fået blod på tanden og lyst til mere. Et ”for øvede-kursus” kan nu aftales efter ønske.

Har man på et tidspunkt fået så meget tjek på materialer, processer og arbejdsgange, at man til dels er ”selvkørende”, kan man benytte sig af muligheden for at komme i værkstedet på en ”klippekort-ordning” på en fast ugedag. Jeg er til rådighed som vejleder.

Deltagere i Klippekort giver besked dagen før, så jeg ved, hvor mange der kommer.

Det bliver i efteråret 2018 tirsdag og/eller onsdag aften.

… Og så det ultra-korte: – ekstra-ekstra-lille eller XXS-kursus. Her skal man blot investere 2 aftener a ca. 3 timer. Den første til produktion af to ting, den næste til glasering.

Derefter kan man sige: ”Nu har jeg da prøvet det!” Og man kan tage to fine stentøjsting med hjem, efter at de er blevet brændt.

Eller man kan vælge at tage et minikursus og fordybe sig yderligere i lerets glæder

                                               ____________________________________

Derudover kunne arrangeres et 1-dagsprogram som fx en polterabend (2-3 timer, hvor deltagerne fabrikerer en fælles gave til brudeparret) eller bare en lille kort ”fortælling” med demonstration af forskellige teknikker (1 time).

Vi arbejder i stentøjsler - så de ting, der fremstilles, har stor holdbarhed og kan fx vaskes i opvaskemaskine. Hvis vi får lyst til at brænde raku, kan vi aftale at gøre det.

Venlig hilsen

Karin Morsbøl

send mail til karin