Som led i Tryg Landsby-projektet afholdes tre arrangementer, der vil gøre os klogere på den hyggelige landsby og det skønne område, vi bor i – Kend dit Voervadsbro.

Foredragene foregår i Det Lille Røgeris festsal. Det er gratis at deltage for alle beboere i Voervadsbro og omegn. Du behøver ikke at tilmelde dig – vi fylder festsalen efter først-til-mølle-princippet.

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen ved de tre datoer:

 

Den fantastiske natur omkring Voervadsbro. Morten D.D. Hansen er naturvejleder og museumsdirektør på Naturhistorisk Museum. Morten brænder for naturen, og hans entusiasme stråler igennem, når han beretter om, hvad den smukke natur omkring vores landsby kan byde på.

Dato/tid: 15. januar 2019 kl. 19.00

 

Voervadsbros forhistorie. Hvordan har livet i og omkring Voervadsbro udformet sig for tusindvis af år siden? Arkæolog og museumsinspektør Per Borup fra Horsens Museum beretter om, hvilke arkæologiske og forhistoriske fund, der er gjort i vores område, og hvilken historie, fundene fortæller om livet i området.

Dato/tid: 21. februar 2019 kl. 19.00

 

Voervadsbro fra 1970’erne: Huse, mennesker og arbejdspladser. Ole Pilgaard Andersen fortæller om den nyere historie og kulturen i Voervadsbro. Hvordan så her ud for 50 år siden? Hvilke arbejdspladser var der i byen? Hvordan har beboelserne i byen udviklet sig?

Dato/tid: d. 7. marts 2019 kl. 19.00