Film til alle formål

Dechau & Bo Productions åbner døren til masser af gode filmiske projekter. Vi er specialister i live streaming af konferencer og events, dronefilm af virksomheder, private boliger og profilfilm, potentialefilm m.m.

Vi er specialister i live streaming af konferencer, events, seminarer m.fl. og kan tilbyde attraktive løsninger med betalings-gateway, der kan øge din indtægtsside betydeligt.

Dechau & Bo har certificerede drone-piloter med forsikring, og vi har styr på overholdelsen af alle myndighedskrav til luftoptagelser. Vi kan derfor give dine billeder helt nye vinkler, der styrker perspektivet på din særlige historie.

Ønsker du at få lavet et videobaseret e-learning program, som et kursus- eller uddannelses-forløb, så kan vi sammensætte den rette løsning til dig på dette område.

Der er et stort potentiale i anvendelsen af film for din virksomhed eller organisation. Vi hjælper med at inspirere dig og give input til et øget udbytte af de levende billeder!

Du kan, kort sagt, få film til alle dine formål ...

Find masser af inspiration og gode input på vores webside: www.dechau-bo.dk  - eller skriv til os på thomas@dechau-bo.dk eller giv et ring: 22 79 15 92

Jyllandsafdeling: 
Holmekollen 25, Voervadsbro, 8660 Skanderborg